Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (3.10 secunde)
RCA, CASCO, asigurarea locuintei (CasAsigura Plus, produsul de baza, si Imobilia, produsul complex pentru protectia completa a caminului, care include acoperirea riscului de accidente a membrilor familiei si raspunderea civila legala a acestora) si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate.
Conferinta de presa a fost completata de mini-scenetele pregatite de tinerii actori Elena Xing si Alexandru Zob, au exemplificat cu haz, mici accidente care pot interveni in trafic, in casa sau in vacanta.
Drumul care leaga municipiile Botosani si Suceava este considerat unul dintre cele mai proaste din regiune, drept dovada ca, la fiecare ploaie, se inregistreaza zeci de accidente rutiere, multe dintre acestea foarte grave.
Obiectivele noastre ca si companie nu s-au schimbat, suntem in continuare angajati in procesul de introducere in Romania a asigurarilor private de sanatate la standarde ridicate de calitate, dar in același timp ne vom concentra asupra segmentului de asigurari de viața si accidente.
Iar asta este o problema majora, din cauza careia multe accidente ar putea fi evitate. Sunt chestiuni care nu se invata la scoala.
Centura de siguranta, bara de protectie si limitele de viteza s-au dovedit mai eficiente in reducerea pagubelor provocate de accidente decat incercarea de a preveni conducere nechibzuita, explica acesta.
In Romania exista, in medie pe an, 2.794 de decese cauzate de accidente rutiere, potrivit datelor adunate de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Eurostat si Banca Mondiala, si 126 de decese la un milion de locuitori.
"Prin realizarea acestui obiectiv se estimeaza o reducere cu 76% a numarului de accidente pentru traficul intre Arad si Timisoara, o reducere a timpului mediu de calatorie intre Arad si Timisoara de la 64 la 33 de minute, precum si o reducere cu 7% a costurilor de exploatare a autovehiculelor.
Aceste dezavantaje pot avea ca efect explozia anvelopei, iar pe timp de iarna, acest lucru conduce la accidente grave", a declarat pentru REALITATEA.
Cei 10 km de autostrada dintre cele doua orase imi economisesc timp si scad riscul de accidente. Unde mai punem ca in zilele nu foarte aglomerate, sigur e radar la agatat intre Turda si Campia".
Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) a inaugurat, marti, Centrul de Coordonare a Cautarii si Salvarii (SAR), care va gestiona situatiile de urgenta create de producerea unor eventuale accidente in aviatia civila.
Mai mult, peste 30% din liniile ferate (din totalul celor 11 mii de kilometri) nu mai corespund din punct de vedere tehnic si exista pericol de accidente.
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
Concedii medicale (0,85%) + Comision ITM (0,75%) + Fond de risc si accidente (0,4%) + Fond creanțe salariale (0,25%) = 2,25% din "salariul brut", adica ceva mai mult de 1,7% din cheltuiala cu salariile.
Bazinul trebuie amplasat pe o suprafata solida si plana pentru a preveni prabusirea lui sau vreo inundatie, cauzand accidente personale sau distrugeri de bunuri.
"Omniasig Vienna Insurance Group confirma faptul ca aeronava implicata in tragicul accident de luni, 20 ianuarie, apartinand Scolii Superioare de Aviatie, era asigurata lacompania noastra prin intermediul unei polite de raspundere civila fata de terti si a unei polite de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor.
Firmele de asigurare platesc din ce in ce mai mult pentru familiile victimelor din accidente rutiere Cele 11 companii romanesti autorizate sa vanda RCA au platit, in primele trei luni ale acestui an, despagubiri pentru vatamari corporale si deces in valoare de 133,99 milioane lei, in crestere cu 71% fata de trimestrul I al anului 2013.
"In Romania mor anual 3.000 de oameni in accidente, intr-un accident sunt doi morti si trei raniti, din cei trei mai moare unul pe patul de spital.
Emilia Bunea etse CEO al Metropolitan Life, cea mai mare companie de asigurari de viata de accidente si imbolnavire din Romania si a doua cea mai mare companie de asigurari de viata pe piata locala, cu o cota de piata de 16.
- cheltuielile reprezentand contributiile pentru asigurarile sociale, pentru constituirea Fondului pentru plata ajutorului de somaj, pentru asigurarile sociale de sanatate, pentru accidente de munca si boli profesionale, precum si alte contributii obligatorii pentru contribuabil si angajatii acestuia;
google-analytics.com